G33koskop (23.02.2010. @19:00): Nove forme političkog organiziranja (diskusija 2. dio)

Drugi dio. Ovaj put više o piratima, politici i tehnologiji, ekologiji. Kako dalje? Ako dalje. Pirati ili nindže? Tko je bio prvi put, a ne dođe drugi magarac/ica.

Piratska stranka uzbudila je mnoge duhove. Simbolika, vrckavost, aktualnost, duhovitost i dovoljno malo vremena za još uvijek nikakvo razočaranje lako mobilizira i u provincijama poput .hr

G33koskop će i ovaj put sačuvati zrno sumnje. Okupit ćemo predstavnike studentskih blokada i (sad već) legendarnog plenuma, urbanih aktivista Prava na grad, ekoaktiviste što se upustiše u politiku, zainteresirane za društvene promjene koje proizlaze iz politike ICT sektora. I tako. Stipe Ćurković, Toni Vidan,Srđan Dvornik, Teodor Celakoski i drugi. + Standardna G33koskop publika. Ekipa.

Dva vezana utorka diskutirat će o mogućnostima političke stranke s jednom temom, (eventualnom) udruživanju takvih stranaka u klastere, angažmanu bez (mogućnosti) velikog članstva, tehnokraciji, solidarnosti, šbbkbb, nadama kakve stranke priželjkuju u budućnosti….